کد خبر: ۶۲۷۱۰ | گروه هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۱۸

" کنجلی کوکه" شکلات محلی خراسان شمالی + طرز تهیه

"کنجلی کوکه" یک نوع شکلات است که در فصل سرما توسط بانوان جرگلانی تهیه می شود.

به گزارش راه ساجده، در فصول مختلف سال مناطق مختلف استان ها اقدام به تهیه خوراکی هایی می کنند که مناسب فصل هستند، زنان ترکمن بخش جرگلان هم با نزدیک شده به روزهای سرد پاییز و زمستان شکلاتی خوشمزه را با نام " کنجلی کوکه" تهیه می کنند که در زیر تقدیم تان می شود:

کنجلی کوکه به معنای بیسکویت کنجدی و یا شکلات کنجدی است که از کنجد و شکر تهیه می شود و در فصل سرما در جرگلان توسط بانوان تهیه شده و در دورهمی های شبانه همراه با چای میل می شود.

مواد لازم برای تهیه کنجلی کوکه:


شکر
کنجد
کمی روغن
آب

 

 

ابتدا آب را در قابله و یا ماهی تابه ریخته  وبعد از جوشیدن شکر رابه آن اضافه کرده و بعد کمی که اب و شکر غلیظ شد کنجد را نیز به آن اضافه می کنند .
سپس دور کنجلی کوکه روغن اضافه می شود تا به ته قابله و یا ماهی تابه نچسبد بعد که غلیظ تر شد از روی اجاق خارج کرده و در ظرف های پهن تر می ریزند و بعد از سرد شدن در قطعات دلخواه برش داده و همراه چای میل می کنند .
ضمن اینکه به این شکلات گاهی گردو و بادام نیز می شود اضافه کرد .
شکلاتی بسیار ساده و خوشمزه برای دورهمی های شما عزیزان


ارسالی از صاحب جمالی رحیمی، خبرنگار راه ساجده در راز و جرگلان

انتهای خبر/ر



برچسب ها:


نظر شما



نام:
ایمیل:  
وب سایت:
نظر*:  
© تمامی حقوق متعلق به پایگاه خبری راه ساجده می باشد. استفاده از اخبار با ذکر منبع بلا مانع است.