کد خبر: ۶۲۷۱۲ | گروه یادداشت
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
یک کارشناس تغذیه گفت:

چاقی در دانش آموزان نتیجه ی نخوردن صبحانه/ بازدید از بوفه های مدارس توسط کارشناسان تغذیه و مراقبین بهداشت

یکی دیگر از مشکلاتی که با نخوردن صبحانه پیش می آید چاقی و اضافه وزن است چرا که کسانی که صبحانه نمی خورد در طول گرسنگی در مدارس به سمت خوراکی های شیرین می روند
چاقی در دانش آموزان نتیجه ی نخوردن صبحانه/ بازدید از بوفه های مدارس توسط کارشناسان تغذیه و مراقبین بهداشت

به گزارش راه ساجده، صبحانه مثل وعده های دیگر روزانه وعده ی مهمی است، که بخشی از کالری باید از این وعده تامین شود، بچه ها در سن رشد هستند به درشت مغذیان و ریز مغذیان احتیاج دارند.

درشت مغذیان شامل کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها و ریز مغذیان شامل مواد معدنی و ویتامین ها هستند.

که عدم تامین این وعده ی غذایی  باعث ایجاد کمبود ها در قد و وزن می شود، دانش آموزانی که صبحانه نخورده وارد مدرسه می شوند، از لحاظ قد و یادگیری دچار مشکل می شوند، تمرکز حواس ندارند به خصوص در درس ریاضی اثر منفی دارد.

 

صبحانه باید در منزل خورده شود

درواقع خوراکی هایی که توسط دانش آموزان به مدرسه برده می شود به عنوان صبحانه نیست بلکه میان وعده است و دانش آمو.زان باید صبحانه خود را در منزل میل کنند و میان وعده ها را به مدرسه ببرند.

عدم خوردن صبحانه توسط کودکان به خاطر دیر خوابیدن، شام خوردن در دیر وقت، باعث دیر بیدار شدن می شود و زمان کافی برای خوردن صبحانه ندارند.

کودکان بخش زیر مغذیات ویتامین A و D در بخش درشت مغذیان آهن، رویی، کلسیم کمبود دارند که اگر کودکان ما سه وعده غذایی را به صورت درست مصرف کنند و دو میان وعده داشته باشند این کمبود ها پیش نمی آید.



چاقی و اضافه وزن آسیب نخوردن صبحانه

هم چنین یکی دیگر از مشکلاتی که با نخوردن صبحانه پیش می آید چاقی و اضافه وزن است چرا که کسانی که صبحانه نمی خورد در طول گرسنگی در مدارس به سمت خوراکی های شیرین می روند و یا اینکه برای وعده ی نهار چند برابر می خورند و خود چاقی را به دنبال دارد.

اضافه وزن و چاقی خود باعث ایجاد بیماری های فراوانی می شود.

مادران برای بهترین وعده های غذایی برای صبحانه دانش آموزان، می توانند خوراک عدسی ،خوراک لوبیا، حلیم، نان و پنیر و گردو، نان و پنیر و سبزی، نان و پنیر و گوجه و خیار و بهترین میان وعده ها شامل میوه، سبزی جات، خشکبار، نون و پنیر گردو می تهیه کنند.

در جلساتی که در آغاز سال تحصیلی جدید در آموزش و پرورش برگزار شد تصمیم بر این شد که از فروش ساندویج ها و خوراکی های غیر مجاز در مدارس خودداری شود.

همچنین بازدید از بوفه های مدارس از طریق مرکز بهداشت و مراقبین بهداشت و کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامعه سلامت برنامه در دست اجرا است.

 

یادداشتی از شهلا جودت، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد

انتهای خبر/ رحمانی



برچسب ها:


نظر شما



نام:
ایمیل:  
وب سایت:
نظر*:  
© تمامی حقوق متعلق به پایگاه خبری راه ساجده می باشد. استفاده از اخبار با ذکر منبع بلا مانع است.